От х:

Днес в x:

Хасково не вярва, че ще разкрият обира на Пощата

Едва 85 читатели, гласували в анкетата на Haskovo.net, вярват, че обирът на Пощата в областния град ще бъде разкрит. Това прави 12.3 процента от гласувалите към този момент 691 души.

315 или 45.6 процента са на мнение, че обирът, при който бяха задигнали близо 2 милиона лева, е извършен много професионално и бандитите едва ли ще бъдат разкрити и осъдени.

Почти толкова – 291 читатели или 42.1 процента пък смятат, че извършителите може да бъдат разкрити, но парите ще са изчезнали.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (17)

  • 1
    Гр
    Граждадин
    39 -3
    14:03, 26 юни 2016
    Много сте интересни Хасково нет.На кого да вярваме,че обирът на Пощата ще бъде разкрит?Кой да го разкрие,като тези които трябва да работят по организацията на разкриването му не им пука и си гледат единствено личния интерес и се чудят как да си останат на топлите си местенца повече време.
    • Ха
      Хасковлия
      31 -5
      17:45, 26 юни 2016
      Имаше на времето един капитан Петьо Николов. Той беше голямо ченге, но го прецакаха шефовете му - некадърници от завист. В екипа на Николов имаше няколко млади офицери Тошо Динков, Недко Николов, Руско Цанев и др., които заедно с него можеха да разкрият този обир. Сега не виждам кой от детската на градина на Директорката Цанков може да направи нещо по въпроса.
    • Др
      Друг Хасковлия
      15 -4
      20:23, 26 юни 2016
      За Николов съм съгласен, но за Тодор Динков не. Той беше като кученце на първия, а като остана сам се оказа пълна нула - зеро. Само гледа къде да се нахрани и напие на аванта, а работа за 5 пари не върши. Добре, че стана следовател, та да не го закачат за нищо. Недко още си е полицай, а Цанев отдавна не е в системата на МВР, но ако беше останал сигурно сега щеше да е директор вместо Цанков. Има и други достойни полицаи - Крушкови, Тошко Манолов - един невероятен практик и още Николай Сапунджиев, Танчо Иванов, Коста Щерев и незабравимият Делчо Ганчев.
  • 2
    Ха
    ха-хо
    12 -1
    16:55, 26 юни 2016
    и как да не си развалят дослука с мафиотите...
    • Пр
      практис
      8 -3
      21:59, 26 юни 2016
      Тъжно е да видиш доброто старо ченге..с униформата на охрана в практис..но Петето знае и 2 и 200.
      Някога имаше стил...в работа...а това чугунените глави..не харесваха...което само по себе си..дава отговор на сегашния хал..на ведомството.
  • 3
    Ба
    Бай Хой
    11 -6
    20:35, 26 юни 2016
    Тодор Динков си е едно недоразумение в полицията, а другите наистина бяха легенди особено Николов - шефа на центъра! Хасковската полиция загуби много от неговото махане, но той успя да обучи доста офицери, които после си патеха от това, защото се бяха учили от майстор! Да не забравяме и Венко Паунов - невероятен професионалист по детската престъпност!
  • 4
    Ми
    михал мишкоед
    13 -2
    21:03, 26 юни 2016
    А сама за Сапунджията не ми говорете той си беше партийна креатура Баща му беше в ОНС някакъв началник По негово давление след средното Коленцето бешще известно време електроженист не си спомням предприятието но съм чувал че се справял ЗЛЕ Успяли са да го уредят в ония времена в МВР и беше в ДС но изключително слаб работник Когато започнаха разчистване на ДС пак с връзки го пратиха ОПЕР в криминална иначе го чакаше пак ЕЛЕКТРОЖЕНА Не можеха да се сработят с РИ и разкриваемоста бе винаг нула Пак по БСП линия и връзки го направиха и Началник РПУ Ама той КОНТЕ по цял ден се кипри пред огледалото връзката и Хайде служебно несъотствие и в провинцията Следва пенсияТой обичаше да казва че е чекист От там му излезе и прякоа ЧИКИТО Много самовлюбен и отмъстителен тип,4тгщ
    • Би
      Бивш
      9 -3
      09:50, 27 юни 2016
      Забравихте да споменете Данаил Савов - също добър професионалист и Матвеев, който е от по - старото поколение, макар, че като човек последният си е голям мръсник. За Чикито и за Тошо Динков правилно сте разказали. Ще допълня, че докато беше заварчик в "Родина" го пратиха по линията на РАБФАК да учи в Симеоново. РАБФАКа - работнически факултет бе една възможност за верните на Партията да влизат във университети без приемен изпит, като задължението им бе през първите 3 години да имат успех над добър 4 иначе се връщат при електрожена. А Николов си е чешит и мъжкар с подобаващата гордост. Не целуваше ничии задници и не можа да угоди на никоя партийна конюнктура. При комунизма все го разжалваха, при демокрацията също. По служба трябваше да е майор, но а да стане капитан и го върнат на лейтенант.
  • 5
    Ва
    васко полицая
    8 -5
    09:51, 27 юни 2016
    абе какво ми пишите за минали неща и за служители които поради некадърност и слаби резултати ги изгониха какъв беше тоя петьо николов един смешник със делчо и други като него не излазяха от ресторант пилето това бяха позор за полицията ако бяха стока нямаше да служат по 5 -6 години като не ги познавате не въздигайте във очите на слепите като тоя петьо николов -
    • Би
      Бивш
      8 -5
      10:01, 27 юни 2016
      Какъв полицай се ти бе Васко? Като си толкова запознат защо лъжеш, че са служили 5-6 години. Делчо Ганчев се пенсионира от полицията, а Николов работи 13 години и заради такива като теб и някои боктолуми, вече покойници го изгониха. После съда го възстанови, но той беше достатъчно горд за да се върне при същите тези некадърници, които мислеха, че са го пречупили. Ти не лъжи и не злобей защото не говорят за теб с уважение.
  • 6
    Ха
    Хасковлия
    6 -1
    10:56, 27 юни 2016
    Пред пощата стоят проституки и преди, и след, а сигурно и по време на обира. Патрулките винаги заобикалят, правят се на кьорави. СОТ-аджиите от време на време ходят да си говорят с тях. ...

    Проститутките ли да разкрият обира?
  • 7
    Ку
    кумчо вълчо
    4 -2
    10:58, 27 юни 2016
    Демокрацията съсипа криминалната полиция по същия начин по който комунистите съсипаха перфектната мрежа на топченгето Гешев. Но защо се учудваме? Демократите си са бивши комунисти - Костов, Желев и т.н. и т. н.Махнаха професионалистите, разбиха контраразузнаването..., но спете спокойно, деца! Както е казал Буров, на всеки 40 г. България почва отново !
  • 8
    Ва
    васко полицая
    7 -6
    12:32, 27 юни 2016
    до бивш ----- виж какво момченце не ми говори и съветвай какво представляват всички описани от теб милиционери все още има живи и работещи със ония служители знаем много добре какво бяха и какво дадоха за авторитета на системата едно нищо а за тоя петьо не ми говори зная го много преди теб как го пратиха да учи кой е и т.н
  • 9
    Бре тоя Васко много знае бе Ха сега Васко като много знаеш Кажи кой написа доносите с които катурнаха М Николов Г антонов М Кръстев П Фердинандов че и накрая Р Атанасов Ха сега да те видим многознайко
    • Би
      Бивш
      11 -1
      17:13, 27 юни 2016
      Сещам се за един дето се мушеше до колегите си, слухтеше и чул не дочул бързаше да докладва. Веднъж четох донос и срещу мен от него и много се смях на въображението му и виртуозното изопачаване на нещата. Всички го избягваха и той се дразнеше, но това го настървяваше още повече да слухти и да докладва. Естествено му донесе дивиденти това поведение, защо стигна до началническо място, но най - на края и той си отиде безславно в забвението и презрението на колегите си. Сега се крие като мишка без приятели, защото няма човек дето да не е прецакал.
  • 10
    Би
    Бивш
    6 -1
    17:02, 27 юни 2016
    До Васко полицая: Благодаря за обръщението "момченце" след като на 60 години съм момченце за теб, явно ти си по-голям нафталин от мен. Не говори глупости защото се вижда, че нищо не знаеш. Лъжеш безогледно. Ти си от завистниците, описани по - горе! Яд те е, че не те споменава никой. Преди да лееш помия да беше се замислил защо толкова хора говорят с уважение за тях, а не за теб! Има действащи и пенсионирани служители, като мен, които много добре знаят кой какъв е бил тогава и ги уважават. А има и такива, които се хапят от яд и лаят като кучета по керван и злобеят от завист, но вторите сте много малко! А като толкова те е яд на Петьо защо не отидеш да му го кажеш някой беше написал по - горе къде можеш да го намериш.
  • 11
    Ва
    Василев
    7 -1
    18:37, 27 юни 2016
    Спрете се!Каква е тази невиждана омраза един към друг,кой е по-велик и т.н. Оставете хората да говорят.Те по-добре знаят кой какво е направил и кой кого е обучил .Всеки е оставил нещо след себе си ,кой повече,кой по-малко.Така е и в живота,на един свещта свършва по-бързо ,на друг по-бавно.Оставете момчетата да работят по това тежко престъпление и кой с каквото може да им помогне,а не да гледате сеира.Пожелавам им успех.
Последни новини