От х:

Днес в x:

Любов, предателство и грях от българското лекарско ежедневие. Новият сериал "Откраднат живот"

Любов, предателство, грях, изкупление, трудни решения и изненадващи обрати са в основата на драматичната история в сериала „Откраднат живот”, която се разиграва на фона на екстремното ежедневие на лекарската професия.

 „Сериал на лекарска тематика се реализира за първи път в България, а темата е изключително благодатна. Човешкото здраве и живот са единственото, което не можем да контролираме напълно, затова лекарската професия в същността си е драматичен избор и всеки, който ѝ се е отдал приема факта, че възможностите му да спаси човешки живот са ограничени. Това насища сюжета с естествен драматизъм и няма да преувелича, ако кажа, че главното действащо лице в „Откраднат живот” е Съдбата”, коментира продуцентът на сериала Евтим Милошев от Dream Team.

Главните герои са двама млади хирурзи, чиито съдби се преплитат още от раждането. Диктува ли ритъмът на сърцето  ритъма на живота и могат ли най-добрите сърдечни хирурзи да овладеят собствените си сърдечни трепети?

 „Откраднат живот” дава неочаквани отговори, а сюжетната линия е изградена по всички златни правила на жанра, като вкарва и много нови елементи, свързани с актуални случаи от българското лекарско ежедневие. 

Новият български сериал „Откраднат живот“ тръгва през март по Нова ТВ.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини