От х:

Днес в x:

Кандидатите нека да спрат да плашат Хасково

Разбрахме, че кандидат за кмет е плашил възрастните хора в Хасково с това, че държавата щяла да настанява бежанци, а броят на общинските съветници в Харманли се бил увеличил след като там са били настанени бежанци.

Днес видяхме, че правителството, в лицето на областния управител Добри Беливанов, още преди два месеца е защитило адекватно интереса на хасковлии. Беливанов аргументирано е заявил, че Хасково и областта няма да приемат бежанци. Позицията му е била приета в Министерски съвет.

“Народен съюз e отговорна политическа формация. Ние обединяваме демократи с различни възгледи, отговорни хора, и няма да позволим изборната кампания да нарушава нормалния живот на хората в Хасково”, заяви областният лидер на Съюзът на свободните демократи Георги Георгиев. ССД е част от коалицията “Народен съюз”. Областният лидер каза още, че превантивната реакция на Добри Беливанов по международната ситуация с бежанците е показала, че коалиция “Народен съюз” е взел правилна и принципна, позиция, като го е подкрепила.

Добри Беливанов като Областен управител е защитил интересите на Хасково по международната криза с бежанците още преди два месеца, без да търси политически дивиденти от това. Точно обратно, Общината е провявила управленска небрежност като не е координирала позициите си с правителството и с Областния управител по въпрос, свързан със сигурността на населението. Сега, за да прикрие бездействието си плаши възрастните хора в Хасково”, заявиха от Народен съюз.Обявяваме,че безотговорните изказвания създават негативен обществен климат в Хасково и всяват несигурност у гражданите.

Политическа позиция на ССД

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини