От х:

Днес в x:

Упорство и последователност: Депутатът Иванов настигна Пеевски в бягствата от НС

    Депутатът от РБ от Хасково Станислав Иванов и колегата му от ДПС Делян Пеевски са истински маратонци. Но не по бягане на дълги разстояния, няма данни двамата да са започнали да спортуват, а просто показват що е то последователност. Те категорично затвърдиха лидерската си позиция сред неоправдано отсъстващите от работата в парламента. Това показва и второто преброяване на бегълците в този мандат. При първото депутатът Пеевски водеше, макар и с малко, на депутата Иванов.

    Иванов и Пеевски обаче показват завидна последователност - неоправданите им отсъствия от октомври 2014 г. до края на юни 2015 г. са по 7. Това ги нарежда на безапелационното челно място според графиките на платформата Иконограф. Следват ги, с по шест, Чавдар Георгиев от БСП, който също е народен представител от Хасково, Георги Кючуков (АБВ) и Камен Костадинов (ДПС).

    За наблюдавания период народните представители от 43-то НС имат общо 227 неоправдани отсъствия.

    От групата на ДПС водят челото на антикласацията с общо 38 отсъствия. След тях най-много, и то без да имат „извинителна бележка“, са отсъствията на Реформаторите - 29, а по петите ги следват депутатите от ГЕРБ, които са навъртели само с три по-малко. Народните представители от БСП са с 24 отсъствия.

    Haskovo.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини