От х:

Днес в x:

Кампания „Разумни в любовта“ проведоха младите червенокръстци в Кърджали

Под мотото „Разумни и в любовта” протече тазгодишната областна информационна кампания на БМЧК – Кърджали, посветена на деня на влюбените – „Свети Валентин“. Кампанията се проведе в партньорство с РЗИ-Кърджали, СОУ “Отец Паисий“- Кърджали и СОУ “Васил Левски“-Крумовград.
Инициативите стартираха на 30 януари с провеждане на арт ателие за изработване на червени рози-символ на любовта, гривнички и валентинки с участието на млади червенокръстки, доброволци на „Екип 254“ на БЧК и приятели от клуб „Младите хора-здраве, секс и наркотици“. На 13 февруари в СОУ “Отец Паисий“, стоте ръчно изработени изделия бяха изложени на благотворителен базар организиран от доброволци на клуб „Славни и забавни“. С набраните средства в размер на 139.72 лева членовете на клуба ще посрещнат Баба Марта с децата и младите хора от центровете за настаняване от семеен тип в Кърджали.
В кампанията участваха и членове на клуб „Добро сърце“ към СОУ „В.Левски”–Крумовград, които изработиха информационно табло и раздаваха валентинки, презервативи и брошури на свои съученици.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини