От х:

Днес в x:

Полицай, Ферари, глоба, иск за 10 млн. долара

У нас има неписано право - с лъскав автомобил можеш да спираш навсякъде, тъй като паяците избягват да вдигат скъпи коли. В САЩ обаче цената на колата и името на нейния собственик са без значение. Пред закона всички са равни и си плащат, щом сгрешат.

Действието се развива в Ню Йорк, САЩ, а главните действащи лица са гаджето на Стефани Прат Жулиен Шабът, неговото Ferrari 458 и служителят на полицията Феликс Ресио.

Всичко започва, когато полицаят решава да напише фиш за неправилно паркираната червена италианска кола. Вместо да приеме глобата, шофьорът й Жулиен Шабът решава да не чака и тръгвайки, минава с предната гума през крака на полицая. Следва зрелищно изваждане на Шабът от колата и арестуването му.

Случката не се разминава само с глоба. Живеещият в Куинс полицай решава да съди Шабът за нанасяне на телесна повреда, като му иска не по-малко от $10 млн. Адвокатите на подсъдимия обаче твърдят, че служителят на полицията Феликс Ресио се преструва и искът му е неоснователен. Нещо повече, според тях полицаят е действал ненужно грубо при ареста.

Източник: automedia.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини