21 °C

Афиш

 • АЗ,ПРОКЛЕТНИКЪТ 3 3D - ПРЕМИЕРА

  Анимация, Комедия  (90 мин.)

  АЗ,ПРОКЛЕТНИКЪТ 3 3D - ПРЕМИЕРА

  ПРОГРАМА
 • АНАБЕЛ 2: СЪТВОРЕНИЕ - ПРЕМИЕРА

  УЖАСИ, ТРИЛЪР (110 мин.)


  Майсторът на кукли, чиято единствена дъщеря загива преди 20 години, заедно с жена си решава да отвори вратите на дома си за монахините и няколкото момиченца от затворено сиропиталище. Но завладяващото създание на майстора – Анабел – втренчено наблюдава децата и съвсем скоро покрива тяхното убежище в страх и ужас.  

  ПРОГРАМА
 • АТОМНА БЛОНДИНКА - ПРЕМИЕРА

  ТРИЛЪР,  ЕКШЪН, МИСТЕРИИ (115 мин.)


  Ноември 1989. Комунизмът се руши, скоро ще падне и Берлинската стена. Но преди да се случи това трябва да бъде разрешена още една загадка. Преди две седмици агент под прикритие от MI6 е убит в Берлин. Той е пренасял информация, предоставена му в Източния блок – списък с всички агенти и шпиони, които работят в Берлин, независимо от това коя страна ги е вербувала.Подобен списък обаче не е открит у него след смъртта му. Време е Лорейн Бро...

  ПРОГРАМА
 • ТЪМНАТА КУЛА - ПРЕМИЕРА

  ФЕНТЪЗИ, УЖАСИ, УЕСТЪРН (95 мин.)

  Има и други светове, освен познатите ни. Тъмната кула, амбициозната и многопластова сага на Стивън Кинг, един от най-популярните писатели в целия свят, е готова да превземе големия екран.

  Роланд Дисчейн, последният Стрелец (Идрис Елба) е в непрестанен двубой с Уолтър Падик, известен още като Човека в черно (Матю Маконъхи). Стрелецът е готов на всичко, за да не му позволи да разруши Тъмната кула, която крепи целостта на вселената.

  Когато на карт...

  ПРОГРАМА
Последни новини