От х:

Днес в x:

28 °C

Предлага по договаряне

ПЕРФЕКТЕН ПРОМИШЛЕН ИМОТ под наем на главен булевард в източната част на гр. Хасково

Обява №54737

Агенция за недвижими имоти „Мира“ предлага под наем ПЕРФЕКТЕН ПРОМИШЛЕН ИМОТ разположен на главен булевард в източната част на гр. Хасково.

РЗП - 10 000 кв.м.

Луксозна бизнес сграда с отлична локация на основен булевард. Местоположението е основно предимство на имота, което го прави изключително привлекателен за развитие на широк диапазон от бизнес идеи. Движението в района е много динамично, ежедневно тук преминава голям поток от превозни средства.

Предлага се възможност за отдаване под наем на цялата сграда и отделни помещения в нея. Обектът има много добра преспектива за ползване - производствено помещение с нужната височина с площ 2000 кв.м., хале с тир достъп площ - 1250 кв.м.,търговска част и отделни офис помещения, отговаря на всички европейски изисквания. Имотът е ограден с контролиран достъп, възможност за достъп на товарни превозни средства, снабден с товарен асансьор. Разполага с трифазен ток, вода, канализация, паркинг, тир достъп. Офертата е подходяща за всякакъв вид производствени/складови дейности, с опция за шоурум. Има потенциал за развитие на разнообразие от бизнес активности. Имотът е подходящ за производство, халета, складове, като също може да се ползва за офиси, магазини, учебно или болнично заведение, СПА център.

Последни новини