От х:

Днес в x:

Доцент с 40 ° не отказва Хасково, идва след два дни

Доц. Кастелов ще вмести Хасково в графика си, въпреки грипа

Доцент д-р Румен Кастелов, завеждащ сектор Ортопедия към Пирогов не отмени прегледите си в Хасково, въпреки че към момента е с 40 градуса температура, научи Haskovo.net. Въпреки коварния грип, който го тръшнал края на миналата седмица, доцентът отказал да разочарова десетките си хасковски пациенти и ще посети областния град, но не утре, както бе по план, а в четвъртък. Докторът преценил, че дотогава ще се задейства златното медицинско правило-грипът се лекува 7 дена с лекарства и 1 седмица-без.

Към момента 30 хасковлии са се записали за преглед при мастития специалист. Заради отлагането на визитата му, телефонът за приемане на нови пациенти, 606 807, ще е отворен поне до сряда вечерта. Предварителното записване е задължително условие за преглед при хабилитирано лице. Прегледът ще е в медицинския център на МБАЛ Хасково, таксата е 40 лв. Това е втората визита на д-р Кастелов. Той прегледа 16 хасковлии на 12 януари тази година.

Ден след идването на доц. Кастелов, в Хасково ще преглежда и софийския неврохирург доц Неделчо Гергелчев. Визитата на специалистите бяха договорени още преди месеци от изпълнителния директор на МБАЛ д-р Славчо Близнаков и шефът на директорския борд д-р Валерий Митрев.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини