От х:

Днес в x:

Стартира проект „КУТИЯ НА СТЪЛБИТЕ”

На 1 април 2011 година от 17.00 часа на площад „Свобода” – в градинката със сърничките в гр. Смолян ще бъде даден старт на проекта на община Смолян и фондация „Джулай джаз” „Кутия на стълбите”.

            Целта на „Кутията” е ако търсите помощ или съмишленици за ваша идея – неизависимо дали сте организация, фирма или просто човек от региона, ако може да отделите малко от свободното си време в помощ и услуга на някого, тя е вашето място за безплатно съобщение или обява.

            В България доброволчеството се свързва преди всичко с подпомагане на социалните домове или по-големи концертни и спортни събития. Малко хора виждат в него потенциала обикновени хора да помагат на други обикновени хора. „Кутията” дава отговор и на това.

            Кутии в Смолян ще бъдат поставени на няколко възлови места: Градинката със сърничките на площад „Свобода”; пред Народно читалище „Орфееви гори”; пред Народно читалище „Балкански просветител”; пред народно читалище „Кирил Маджаров”.

            Авторите на проекта канят всички желаещи да се възползват от възможностите на „Кутията на стълбите” да дойдат на 1 април на площад „Свобода” и заедно да дадем старт на проекта. Можете да се възползвате и он-лайн от възможностите на услугата на адрес: www.julyjazzbg.com .

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини