От х:

Днес в x:

Момичето на Haskovo.net стана мис Хасково 2009

Тодор Милчев и Магдалена Карабашева

Магдалена Карабашева - изборът на Haskovo.net на конкурса "Мис Космополитен" това лято, бе коронясана за "Мис Хасково 2009" снощи.

Слава богу, пълнолетни спечелиха титлите „мистър” и „мис” Хасково 2009-та година. Това не изглеждаше лесна работа на фона на многото 15, 16, че дори и 14 годишни деца, допуснати до конкурса. Все пак възрастта си каза думата. 18-годишната красавица №1 на Хасково Магдалена Карабашева, явно бе разбрала, че контактът започва от усмивката, а именно чрез контакта хората те оценят по достойнство. Чаровната брюнетка не спря да раздава широки усмивки по време на цялото шоу и нищо чудно накрая жури и зрители да не запомниха дори с какви тоалети дефилира. В добавка, 12-то класничката от гимназията по туризъм в Хасково показа перфектни мерки на тялото и стройна осанка. Изглеждаше повече жена от всички останали. Нейна първа подгласничка стана Виолета Кръстева, също на 18 години. Фаворитка на голяма част от залата, Виолета получи няколко награди от различни фирми- спонсори на конкурса. Може би най-красивото лице от кастинга обаче бе забравила да се усмихва. При оповестяването на второто място, съвсем помръкна. 3-тата Джулия Трендафилова демонстрира модерния агресивно-чувствен стил, който направи доста жени звезди. Освободеното 15 годишно девойче наистина се понрави и с чар, и усмивка и показа, че в Хасково расте красива смяна.


Топ 3 на Хасково: Виолета Кръстева, Магдалена Карабашева и Джулия Трендафилова

Агитки и скандирания съпровождаха всяка една от участничките в конкурса. Общото мнение обаче бе ,че за пръв път от много години, оценката на журито съвпадна с мнението на мнозинството от публиката, че и на участниците. Заслугата е на председателят Кирил Керанов. Адвокатът- зам. кмет, взе под внимание всички доводи по казуса, но накрая след напрегнати пледоарии с колеги-опоненти /виж снимката/, все пак стигна до справедливо решение


Зам.кметът Кирил Керанов прави "напечен" избор

За първи път провеждащият се конкурс „мистър” разсея опасенията. Момчетата не бяха провал като мъже. Просто си бяха момчета. На този фон 21-годишният барман от клуб „ДжазаНова”, Тодор Милчев, впечатли с освободената си самоувереност.. и с ироничната усмивка. Насочена видно и към самия него. Тодор бе и единственият, който искрено се забавляваше на подиума, за разлика от позирането на част от кандидатите. Един дори реши да впечатли треньорите си по борба като при представянето съблече тениската си. Други впечатляваха мама и баба. Подгласници на победителя станаха Здравко Чакъров и Димитър Митрев. Конкурсът просто потвърди, че мъжката половина има по-размита самооценка на тема красота. И по-лош избор в търсенето на допълнителни „симпатични” точки. Силният пол се състезаваше освен със сила, и с обички/ по една и две/, и с прически. За разлика от тях, девойките търсеха бонус симпатия с палави намигвания като татуировки по дупето/на снимката Ваня Митева/

.

Една от най-красивите, бе и най-младата участничка в конкурса Гергана Джунджалова. 14-годишната девойка обаче откри въпроса доколко в подобни състезания, апелиращи към еротиката на аудиторията, следва да се допускат непълнолетни.


Гергана Джунджалова-14 г

Шампионките получиха от спонсорите ваучери за покупки от по 100, 70 и 50 лв за първо второ и трето място и множество предметни награди. Шампионите съответно по 150, 100 и 50 лв.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини